FertilitetsGuide

Online FertilitetsGuide til at mindske stress og øge chancerne for at blive gravid med hjælp at yoga, meditation og andre nemme værktøjer.

Ufrivillig barnløshed kan føles ensomt, svært og mørkt og derfor er det i denne tid ekstra vigtig at du tager godt af dig selv, både fysisk og psykisk.

Jeg vil gerne guide dig på din fertilitetsrejse. Til mere balance, til større forståelse for dig selv, og til at øge dine chancer for at blive gravid.

Min mission er at hjælpe dig til selvhjælp, til mere glæde, kærlighed, accept og til mere ro. Ro og tid til dig og dine nære.

Det er ingen nem rejse, det kommer det aldrig til at blive. Men i denne FertilitetsGuide vil jeg give dig metoder til bedre at kunne håndtere stressen og give dig roen som en følgesvend, så at det du gennemgår kan blive lidt lettere og du kan øge dine chancer at få børn.

Denne guide er for dig som:

– Vil øge dine chancer at blive gravid
– Vil mindske din stress
– Ønsker at arbejde med de følelser som er involveret i barnløshed
– Vil lære nemme metoder til at berolige sind og krop

Praktisk:

PDF-fil som du kan downloade. Den indeholder lydfiler, YouTube-videoer og tekst med FertilitetsYoga, meditationer, EFT-meditationer og øvelser. Du får ubegrænset adgang til Guiden.

Indhold:

Yogaprogram som bygger på Mojzisovaøvleserne.

Dette er et yogaoprogram for at fremme fertiliteten. Mekaniske blokkeringer i bækken, ryg, lår og underliv kan lede til infertilitet og øget abortrisiko. I dette yogaprogram får du arbejdet med de fysiske forhindringer samtidig som du forbinder dig til din krop, lærer at mærke dit underliv og synkroneiser dig selv til tit åndedræt.

Meditationer

4 meditationer til at lære at sidde med de svære følelser. Til at tage omsorg for dig selv. At lære at svære følelser og mørke tanker kan komme og kan forsvinde igen. At finde guidning indeni.
Meditationer:
– Hvordan har du det nu?
– Mærk dig selv, tillad dig selv
– Kram det lille jeg
– Healing for fertiliteten

EFT-meditationer

4 guidede meditationer til at gå dybere med følelserne og tankerne. Få arbejdet med den stress som er forbundet med ufrivillig barnløshed, og måske endda er årsag til infertiliteten.
EFT-meditationer:
– Frygten over ikke at få børn
– Skyld og vrede mod dig selv
– Uretfærdighed
– Stress

Øvelser

6 øvelser med skrive-, refleksionsopgaver og tip til de dage hvor der ikke er så meget tid, men du har brug for lidt selvomsorg som gør dig glad og rolig.
Øvelser:
– Hvad har du brug for idag?
– Åndedræt
– Op i røg – Brænd tanker og følelser som du ikke har brug for mere
– Nydelse – hver dag
– Tankeskyen – Jeg kan lide dig som du er
– Spring – udtryk følelsen