Online Yoga

Jeg har en lukket gruppe på facebook med 48 dejlige videoer til dig som vil udfolde dig selv indenfor yogaen.

Indhold

– 26 videoer med MediYoga
– 12 med KvindeYoga
– 11 med FlowYoga
– 6 meditationsvideoer

Praktisk

Pris: 150 kr. for 4 uger. Betales på MobilePay: 75902

Tryk her for at tilmelde dig Yoga Online

Det kræves ingen forkundskaber i yoga for at kunne være med. Hvis noget ikke føles rart for dig eller gør ondt, ændrer du stillingen så at den er tillpasset din krop. Husk at yoga handler om dig og din tilstedeværelse. Ikke om hvordan den enkelte stilling ser ud.

MediYoga

De fleste videoer er MediYoga som er en blid form for yoga med meget meditation. I den medicinske yoga, MediYoga, er det pladsen for dig selv som er det essentielle. Pladsen til at være dig, lige som den du er. Dine yogastillinger laves med lukkede øjne samtidig som du mærker hvad der sker i dig og din krop. Det er ikke altid let at blive, der i kroppen. Den kan fortælle ting som ikke er rare at høre, men den kan også fortælle noget som leder til forløsning. Måske begynder tårerne at trille uden at du forstår hvorfor. MediYoga kan også være rigtig udfordrende. Udfordringen i at blive i dig selv, i nuet og det der er.

Hvis du trænger til stillhed og en dejlig guidening ind i bevægelse, meditation og mantraer, er dette noget for dig.

KvindeYoga

I disse yogaprogram indbyder jeg til at sætte fokus på dit underliv med afstressende, rolige bevægelser som går ind og øger blodtilførslen til reproduktionsorganerne, retter op på din holdning, styrker dine muskler og lærer dem at slappe af.

Mange af årsagerne til underlivsproblemer, menstruationsgener og ufrivillig barnløshed ligger i muskulaturen omkring bækkenet. Derfor kan dette yogahold hjælpe dig med at lindre dine smerter og spændinger, styrke og smidiggøre dit bækken, hjælpe dig igennem din menstruation og øge dine chancer at blive gravid, både naturligt og for dig som er i fertilitetsbehandling.

Programmerne bygger på Mojzisova metoden som er udviklet af en fysioterapeut i Tjekkiet og brugt af mange fysioterapeuter i Danmark og i udlandet. Forskningen viser at du kan firedoble chancerne at blive gravid ved brug af metoden. Du kan desuden mindske cyklussmerter, uregelmæssig menstruation, fordøjelsesproblemer og smerter i bækken og lænd.

FlowYoga

Nærværende yoga hvor du får varmen og strækker ud.

Udtalelser

“Magdalenas yoga er skøn. Hun guider på den mest behaglige og rolige måde.Jeg vil på det varmeste anbefale at tage yoga timer hos Magdalena.” Benthe

“Jeg taget yoga-timer hos Magdalena gennem halvandet år. Jeg har selv tidligere haft svært ved særligt meditationen og fordybelsen i yogaen, og der har hun virkelig været en inspirerende hjælp! Jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger!” Ninna

“Jeg har været enorm glad for at være med på Magdalenas forskellige hold, der er rigtig god balance mellem den fysiske del og det mentale. Jeg har altid følt mig styrket på begge områder efter besøg hos hende”

“Jeg har nu gået til mediyoga i Holistisk Lægehus tirsdag formiddag i ca 3 mdr og er utrolig glad for det. De fysiske faciliteter er gode og hyggelige. Der er en virkelig dejlig atmosfære. Magdalena, som underviser os, er både sød og dygtig. Og selve mediyogaen, som var ny for mig, er jeg utrolig glad for – den er stærkt vanedannende! Jeg er 59 år gl og er blevet lidt stiv i det og har diverse små skavanker. Men det gør heldigvis ikke spor, da mediyogaen oftest er langsom og kontrolleret men absolut udfordrende – med fokus på åndedrættet. Derudover ‘synger’ vi mantraer og har en belivende afspænding. 

Pt har vi fokus på / arbejder med alle chakraerne. Vi har tidligere haft stor fokus på hjertechakraet. 

Jeg lider af kronisk stress. Jeg fik fornylig førtidspension af samme grund.
Mediyogaen får mig til at falde dybt til ro og blive i ro i timerne efter. Derfor har Magdalena netop skaffet mig nogle cd’er så jeg også kan træne derhjemme. 

Jeg vil derfor gerne give Magdalenas mediyoga min varmeste anbefaling!”

— — —

”Det er fantastisk og forbløffende hvor meget små bevægelser kan udrette – jeg er glad for at have fundet frem til MediYoga. Meget sympatisk, behagelig og venlig underviser gør det bare endnu bedre :-)” Anette

— — —

“I ca ½ år har jeg deltaget i MediYoga fordi jeg har et hjerte der galoperer og hjernen har tankemylder. Efter MediYoga er hjertet faldet til ro og tankemylderet reduceret meget. Jeg er meget glad for Magdalena som underviser fordi hun guider os igennem timen på en måde der er roligt, effektivt, sympatisk og empatisk . Har også benyttet hende (og Luise) til Naturmedicinsk Lægekonsultation og i samarbejde fundet ud af hvorfor jeg havde de smerter ingen andre har kunnet finde årsagen til. Jeg er ingen “nem patient” fordi jeg selv har en sundhedsuddannelse og fordi jeg forventer meget kvalitet i behandling og undervisning – og det har jeg fået i Holistisk lægehus. Fantastisk sted.”

— — —

”I efteråret 2018 deltog jeg hos Magdalena på, et for mig, første MediYoga-forløb over 6 gange. Da jeg gik derfra den første aften følte jeg mig mere klar i hovedet, havde mere ro i kroppen og mere lethed. Det var med til at give mig en trang til at fortsætte. Hendes undervisning er strukturet og klar på en for mig overskuelig måde. Desuden fik jeg en CD med MediYoga øvelser, som jeg har haft glæde af at bruge efterfølgende, da den er udførlig og der er brugt de samme ord, som til en MediYoga time. Den har jeg efterfølgende brugt som min egen MediYoga-træning,  ikke mindst pga. musikken. Der hvor jeg oplevede det kom til at betyde mest for mig var, at mine søvnvaner blev forbedret og der kom mere lethed i hovedet. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Magdalena!” Elna

— — —

At afslutte en arbejdsdag med en times yoga kan virkelig anbefales. Kollegaer der aldrig har prøvet at dyrke yoga tidligere, er mødt op og er blevet begejstrede over at mærke, hvilken forskel det gør for spændte muskler i bl a nakke og skuldre efter en hel dag foran pc’en. Ingen stress for at nå til yoga, Magdalena kommer til os. Det er virkelig godt givet ud i tid og penge. Man går hjem, godt tilpas og med ro i krop og sjæl.” Susanne

— — —

Magdalena gjorde yogatimen efter arbejde til en nem og behagelig oplevelse. Det var en vel afbalanceret kombination af ren afslapning og en træning som til tider gav sved på panden. Resten af dagen befandt jeg mig i et afslappet og glad humør. Ser frem til næste time!” Jonas

Jeg tilbyder også en Online FertilitetsGuide som indeholder FertilitetsYoga med Mojzisova-øvelserne. Læs mere her