Firmayoga

NordicRelief tilbyder at komme ud på jeres firma og undervise i yoga i Aarhusområdet.

Magdalena Lock Johansson er uddannet MediYoga-instruktør og læge, og underviser primært i MediYoga men kan tilpasse holdet efter jeres behov.

Om MediYoga

Står for Medicinsk Yoga og er en forskningsbaseret, terapeutisk yogaform udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen.

I MediYoga ligger fokus på blide bevægelser, åndedræt og meditation, gennem hvilke vi skaber fysisk og mental balance i kroppen. MediYoga kan udføres af alle, raske som syge, unge som gamle, enten på yogamåtte eller en stol.

Hvorfor vælge MediYoga til medarbejderne i jeres virksomhed?

 • En times yoga giver mere mental klarhed, ro, energi, selvtillid og øget modstandskraft over for stress på arbejdspladsen. (Ned Hartfiel et al.)
 • Træning i arbejdstiden mindsker sygefraværet med 20% sammenlignet med 11% ved træning udenfor arbejdstiden (Stockholms Universitet).
 • 20 minutter Yoga har vist sig at gøre ansatte bedre til at fokusere, bearbejde og beholde information, sammenlignet med en gå- eller løbetur i frokostpausen (University of Illinois).
 • Man kan med MediYoga ved rygsmerter spare 10000kr per patient i sundhedsvæsenet, sammenlignet med fysioterapi. (Karolinska Institutet)
 • 4 måneder med kundaliniyoga, som MediYoga er udviklet fra, giver signifikant mindskning i stress, udmattelse, vrede, langvarigt stresshormon, blodtryk, hjerterytme og akutte stress-signalstoffer. Dette er lige så effektivt som 4 måneder med adfærdsterapi. (J. Granath et al.)

Dokumenteret effekt:

Med MediYoga skaber vi fysisk og mental balance og sætter gang i kroppens selvhelbredende mekanismer. Det er især effektivt ved:

 • Kroniske smerter og spændinger, især i skuldre, nakke og ryg
 • Nedsat energi og problemer med koncentrationen
 • Stress, angst, depression
 • Vejtrækningsproblemer
 • Fordøjelsesgener
 • Hjerteproblematikker

Praktisk info:

30 minutter – 1,5 times undervisning, alt efter ønske.

MediYoga kan udføres af alle enten på yogamåtte eller stol.

15 yogamåtter kan stilles til rådighed. Er antallet elever over det, skal de selv have yogamåtte med.

Virksomheden sørger for stole.

Kontakt Magdalena for nærmere information magdalena.lock@gmail.com

Det siger medarbejderne:

At afslutte en arbejdsdag med en times yoga kan virkelig anbefales. Kollegaer der aldrig har prøvet at dyrke yoga tidligere, er mødt op og er blevet begejstrede over at mærke, hvilken forskel det gør for spændte muskler i bl a nakke og skuldre efter en hel dag foran pc’en.
Ingen stress for at nå til yoga, Magdalena kommer til os. Det er virkelig godt givet ud i tid og penge.
Man går hjem, godt tilpas og med ro i krop og sjæl.
” /Susanne

Magdalena gjorde yogatimen efter arbejde til en nem og behagelig oplevelse. Det var en vel afbalanceret kombination af ren afslapning og en træning som til tider gav sved på panden. Resten af dagen befandt jeg mig i et afslappet og glad humør. Ser frem til næste time!” /Jonas