Om mig

Fra Sverige til lægestudiet i København

Jeg hedder Magdalena Lock Johansson og er født på den svenske østkyst i Småland, tæt på Ölandsbron. Min mor er sygeplejerske og min far er læge og når de fik fri fra arbejde gik der ikke lang tid før vi var på picknick i den Ölandske natur. De er begge to opvokset på den ø og kommer fra familier med mange søskene. En af min mors søstre mødte en dansker på Mallorca og de endte sammen i Odense. Deres ældste søn uddannede sig til læge, ligesom min ældste søster, og de studerede begge i Odense. Når jeg skulle søge ind på lægestudiet var det derfor naturligt at også søge mig til Danmark. Det blev Købehavn.

Til Jylland og spiritualitet

Efter mit studie arbejde jeg på Vestkysten – i Thy, i Silkeborg, i Holstebro og endte i Aarhus i 2018.
I København begyndte jeg at dyrke yoga og meditere. Min indre verden har altid fyldt meget hos mig. Jeg fandt emotionel frihedsteknik (EFT), øvede min intuition, og sådan har det fortsat. Min nysgerrighed omkring spiritualitet og personlig udvikling bliver ved.

Holistisk Medicin

Som færdig læge følte jeg at noget manglende. Jeg kunne ikke hjælpe mine patienter på, en for mig, tilfredsstillende måde. Derfor søgte jeg mig til den alternative medicin og har fordybet mig i relationen mellem krop, psyke og sind.

Jeg arbejder fortsat som almindelig læge nogle dage ugentligt. De andre dage fordyber jeg mig i holistisk sundhed. Jeg udvikler onlinekurser og materialer, coacher i emotionel frihedsteknik og vejleder omkring sundhed og selvomsorg, og underviser i yoga og meditation.

Tilbage til forsiden