Hvad sker i august og september?

I nat kom vinden. Og lidt af efterårsfølelsen. Jeg kan mærke at jeg glæder mig til koldere tider, indendørshygge, dejlig yoga.

Og nu er dørene åbnet i klinikken i Aarhus. Dejlige lokaler og skøn energi midt inde i byen. Jeg er så spændt på at se hvad det udvikler sig til. Min kollega Luise og jeg har arbejdet på sagen i snart to år efterhånden. Leget med en masser idéer, talt om hvad vi ville, ikke ville, ændret os, og nu er det så blevet til Holistisk Lægehus.

NordicRelief er således blevet en del af Holistisk Lægehus. Derfor får I nu denne mail om hvad der sker i NordicRelief i den nærmeste tid.

Aarhus: MediYoga-forløb som starter den 15/8. Vi mødes 6 onsdage kl 19-20.30.

Klitmøller:  MediYoga 6 søndage i august/september. Start den 12/8 kl. 19-20.

Kærlig hilsen
Magdalena

MediYoga i Klitmøller
Tilmeld dig i facebookgruppen
Yoga med Magdalena
MediYoga i Aarhus
Læs mere på
forsiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *